Rękawica z dzianiny, ścieg 13, wykonana z włókien odpornych na przecięcia, dzianinowy nadgarstek. Zabezpiecza przed przecięciem i może być stosowana do pracy przy wodnistej, kwaśnej i tłustej żywności. Produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością.
Niniejszy wyrób jest zgodny z wymaganiami rozporządzenia 2016/425.
Wyrób podlega certyfikatowi badania typu CE nr 0075 / 2697 / 162 / 06 / 18 / 1089 wydanemu przez CTC – (nr 0075) – 4,Rue Hermann Frenkel – 69367 – LYON – Cedex 07 – FRANCJA
NORMY:
Właściwości zgodne z europejskimi normami: EN 420+A1 (2009), EN 388 (2016)
Dobra ochrona jest oznaczona wysokim poziomem (0 = nie osiągnięto poziomu 1; X = nie przeprowadzono prób).
Uzyskane poziomy dotyczą wyłącznie dłoni. Poziomy wydajności uzyskuje się przy pomocy testów przeprowadzanych w warunkach środowiskowych określonych w normach. W związku z tym, każde użycie wyrobu w innych warunkach wymaga szczególnej uwagi użytkownika.
ROZMIARY:
6, 7, 8, 9, 10, 11
INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA:
Rękawica ochronna do pracy z tłustymi / wodnistymi / kwaśnymi produktami spożywczymi. Wysoki poziom ochrony przed przecięciem.
Wytrzymałe na rozciąganie, nie mogą być używane, gdy istnieje ryzyko pochwycenia przez maszyny.
WYPOSAŻENIE OCHRONY INDYWIDUALNEJ KATEGORII II
INSTRUKCJA DOTYCZĄCA SKŁADOWANIA I KONSERWACJI:
Przechowywać w oryginalnym opakowaniu, w normalnej temperaturze i przy normalnej wilgotności, w wentylowanym pomieszczeniu, w temperaturze 5-25oC.
Za recykling odpowiada użytkownik. Nie gwarantujemy poziomu wydajności produktów poddanych recyklingowi.
Rękawice antyprzecięciowe MANO CUT
Rękawica z dzianiny, ścieg 13, wykonana z włókien odpornych na przecięcia, dzianinowy nadgarstek. Zabezpiecza przed przecięciem i może być stosowana do pracy przy wodnistej, kwaśnej i tłustej żywności. Produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością.
Pobierz kartę katalogową
Description
ZNAKOWANIE:
Niniejszy wyrób jest zgodny z wymaganiami rozporządzenia 2016/425.
Wyrób podlega certyfikatowi badania typu CE nr 0075 / 2697 / 162 / 06 / 18 / 1089 wydanemu przez CTC – (nr 0075) – 4,Rue Hermann Frenkel – 69367 – LYON – Cedex 07 – FRANCJA
NORMY:
Właściwości zgodne z europejskimi normami: EN 420+A1 (2009), EN 388 (2016)
Dobra ochrona jest oznaczona wysokim poziomem (0 = nie osiągnięto poziomu 1; X = nie przeprowadzono prób).
Uzyskane poziomy dotyczą wyłącznie dłoni.
Poziomy wydajności uzyskuje się przy pomocy testów przeprowadzanych w warunkach środowiskowych określonych w normach.
W związku z tym, każde użycie wyrobu w innych warunkach wymaga szczególnej uwagi użytkownika.
ROZMIARY:
6, 7, 8, 9, 10, 11
INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA:
Rękawica ochronna do pracy z tłustymi / wodnistymi / kwaśnymi produktami spożywczymi. Wysoki poziom ochrony przed przecięciem.
Wytrzymałe na rozciąganie, nie mogą być używane, gdy istnieje ryzyko pochwycenia przez maszyny.
WYPOSAŻENIE OCHRONY INDYWIDUALNEJ KATEGORII II
INSTRUKCJA DOTYCZĄCA SKŁADOWANIA I KONSERWACJI:
Przechowywać w oryginalnym opakowaniu, w normalnej temperaturze i przy normalnej wilgotności, w wentylowanym pomieszczeniu, w temperaturze 5-25oC.
Za recykling odpowiada użytkownik. Nie gwarantujemy poziomu wydajności produktów poddanych recyklingowi.
Related products
Detektor GAZOSCAN™
Read moreRĘKAWICE OCHRONNE ESPUNA ETNA FONDEUR 24045
Read moreRękawice metalowe WILCO
Read more