Nóż do odkostniania mięsa z zakrzywionym, elastycznym ostrzem o długości od 12 cm do 15 cm w zależności od referencji.
Numery referencyjne pozwalające na identyfikalność są wygrawerowane na ostrzu
Nóż podlega recyklingowi.
Ostrze wykonane jest z francuskiej martenzytycznej stali nierdzewnej o twardości od 56 do 58 HRC.
Ten rodzaj stali nierdzewnej jest przeznaczony do kontaktu z żywnością, zgodnie z dekretem z dnia 31 stycznia 1976 r. (Dz. U. z dnia 31 stycznia 1976 r).
Nóż 15 cm – 006 12 12/13/14/15
Dostępne 3 rodzaje giętkości: twarde, półtwarde, miękkie.
Rączka z kauczuku termoplastycznego: 1.
Dostępne Długości: 13 cm, 15 cm, 17 cm
Kolory dostępne na zamówienie: czarny, niebieski, żółty, czerwony, zielony.
Pobierz kartę katalogową
Opis
NÓŻ REF. 006 12 12/13/14/15
Nóż do odkostniania mięsa z zakrzywionym, elastycznym ostrzem o długości od 12 cm do 15 cm w zależności od referencji.
Numery referencyjne pozwalające na identyfikalność są wygrawerowane na ostrzu
Nóż podlega recyklingowi.
Ostrze wykonane jest z francuskiej martenzytycznej stali nierdzewnej o twardości od 56 do 58 HRC.
Ten rodzaj stali nierdzewnej jest przeznaczony do kontaktu z żywnością, zgodnie z dekretem z dnia 31 stycznia 1976 r. (Dz. U. z dnia 31 stycznia 1976 r).
Podobne produkty
Obuwie ochronne H522 S2 SRC
Dowiedz się więcejANTYSTATYCZNA WKŁADKA DO BUTÓW TECHNI GEL
Dowiedz się więcejANTYSTATYCZNA WKŁADKA DO BUTÓW CUSTOM PERFORM
Dowiedz się więcej