Nóż do odkostniania mięsa z zakrzywionym, elastycznym ostrzem o długości od 12 cm do 15 cm w zależności od referencji.
Numery referencyjne pozwalające na identyfikalność są wygrawerowane na ostrzu
Nóż podlega recyklingowi.
Ostrze wykonane jest z francuskiej martenzytycznej stali nierdzewnej o twardości od 56 do 58 HRC.
Ten rodzaj stali nierdzewnej jest przeznaczony do kontaktu z żywnością, zgodnie z dekretem z dnia 31 stycznia 1976 r. (Dz. U. z dnia 31 stycznia 1976 r).
Nóż 15 cm – 006 12 12/13/14/15
Dostępne 3 rodzaje giętkości: twarde, półtwarde, miękkie.
Rączka z kauczuku termoplastycznego: 1.
Dostępne Długości: 13 cm, 15 cm, 17 cm
Kolory dostępne na zamówienie: czarny, niebieski, żółty, czerwony, zielony.
Pobierz kartę katalogową
Description
NÓŻ REF. 006 12 12/13/14/15
Nóż do odkostniania mięsa z zakrzywionym, elastycznym ostrzem o długości od 12 cm do 15 cm w zależności od referencji.
Numery referencyjne pozwalające na identyfikalność są wygrawerowane na ostrzu
Nóż podlega recyklingowi.
Ostrze wykonane jest z francuskiej martenzytycznej stali nierdzewnej o twardości od 56 do 58 HRC.
Ten rodzaj stali nierdzewnej jest przeznaczony do kontaktu z żywnością, zgodnie z dekretem z dnia 31 stycznia 1976 r. (Dz. U. z dnia 31 stycznia 1976 r).
Related products
KURTYNY SPAWALNICZE
Read moreRękawice metalowe WILCOFLEX II
Read moreRękawice antyprzecięciowe MANO CUT
Read more